Support Us

Loading Events

Day Therapy Unit Weekly Quiz (Week 8 – 26th May) – Questions

May 26 @ 8:00 am - July 28 @ 5:00 pm

Week 8 Answers

1. A
2. B
3. A
4. C
5. C
6. A
7. B
8. B
9. C
10. C
11. B
12. A
13. C
14. A
15. C
16. B
17.A
18.C
19.B
20. A

DTU Weekly Quiz (Week 8 – Tuesday 26th May)

 

Week 8 Questions

We recently witnessed the passing of the traditional Eurovision song weekend and my first memory (as a wee boy) was Pearl Carr and Teddy Johnson with Sing Little Birdie in 1959. Did you know that when ABBA won in 1974, the UK jury awarded them ?? Points…..ah one of the Quiz questions. Enjoy, no Googling and stay safe. Lawrence

==========================/=====///////////////////.

1. In 1974 how many points did ABBA receive from the UK ‘jury’? A. O B. 5. C. 10
2. What is the capital city of Peru ? A. Bogotá. B. Lima. C. Quito
3. What is the official animal of Scotland ? A. Unicorn. B. Lion. C. Elephant
4. Who is the current presenter of Catchphrase? A. Bob Holness. B. Keith Lemon. C. Stephen Mulhearn
5. Who sang in 1968..Jennifer Juniper? A. Bob Dylan. B. James Taylor. C. Donovan
6. In Scrabble what is the letter K worth? A. 5. B. 6. 7. 9
7. What is the largest desert in the World? A. Kalahari. B. Antarctica. C. Go I
8. Which country is the richest in the World? A. China. B. Qatar. C. Portugal
9. Where did the great Fire of London start in 1666? A. Bakers Lane. B. Threshers Lane. C. Pudding Lane
10. Who is the American Vice President? A. Joe Biden. B. Mike Pompeo. C. Mike Pence
11. What soap is based in Summer Bay? A. Hollyoaks. B. Home and Away. C. Neighbours
12. Who was the first Roman emperor? A. Augustus. B. Caligula. C. Caius
13. Who is 5th in-line to the UK throne? A. George. B. Charlotte C. Louis
14. What chemical element is represented by the initials Co? A. Cobalt. B. Copper. C. Carbon
15. The actor that played Crocodile Dundee? A. Paul Heston. B. Paul Heaton. C. Paul Hogan
16. Where is the navy base Gosport? A. Clydeside. B. Hampshire. C. Yorkshire
17. What colour of face does a Suffolk sheep have? A. Black. B. White. C. Pinkish
18. The singer that sand most of the soundtrack on the film Bodyguard? A. Mariah Carey. B. Dolly Parton. C. Whitney Houston
19. On which sea is the Gaza Strip? A. Black. B. Mediterranean C. Red
20. What is studied by a pedologist ? A. Soils. B. Feet. C. Criminals

 

 

 

 

 

 

 

Details

Start:
May 26 @ 8:00 am
End:
July 28 @ 5:00 pm