News from ACCORD

Day Therapy Unit Quiz – Week 25 Q&As

Questions

  1. The Femur is a bone located where in the body?   A. Thigh.  B. Ear C. Foot.
  2. In which sport is the Alfred Dunhill cup presented?  A. Golf  B. Boxing C. Swimming
  3. Nadia Comaneci the perfect young gymnast came from which country?  A. Ukraine   B. Romania    C. Bulgaria
  4. Who played Alf Garnett in Till Death Us do part.  A. Patrick Mower   B. Derek Fowler.  C. Warren Mitchell
  5. What does a philatelist collect?   A. Coins    B. Stamps   C. Fossils
  6. Who is the leader of the Labour Party in Scotland?   A. Jackie Baillie    B. Christine Graham    C. Richard Leonard
  7. Which Bingo number is called  out “clickety click”?   A. 36   B. 66   C. 46
  8. What colour is extra virgin oil?   A. Green    B. Brown    C. Yellow
  9. Who played Pussy Galore in Goldfinger?  A. Maud Adams  B. Diana Rigg   C .Honor Blackman
  10. What instrument does James Galway play?   A, Violin    B. Saxophone  C. Flute
  11. In which sport would you have an Eskimo Roll?   A. Ski-ing  B. Canoeing  C. Athletics
  12. In which country is Buenos Aires?   A. Argentina   B. Peru   C. Bolivia
  13. Which punk group had a hit with The Eton Rifles?  A. The Jam   B. The Rezillos   C. The Undertones
  14. In which sea is Cuba situated in?    A. Pacific  B. Caribbean   C. Atlantic
  15. The Nationality of Sophia Loren?    A. Russian   B. Italian   C. Icelandic
  16. The author of Robinson Crusoe?   A. R. L .Stevenson  B. John Buchan   C. Daniel Defoe
  17. The 1951 Festival of Britain was based in which UK city?   A. Southampton   B. Glasgow    C. London
  18. How do we better know today Persia?   A. Iran    B. Turkey   C. Taiwan
  19. Williams and Conference are types of what?   A. Apples   B. Pears  C. Grapes
  20. How many years celebrated by a Platinum anniv?   A. 50    B. 60   C. 70

Answers

  1. A
  2. A
  3. B
  4. C
  5. B
  6. C
  7. B
  8. A
  9. C
  10. C
  11. B
  12. A
  13. A
  14. B
  15. B
  16. C
  17. C
  18. A
  19. B
  20. C