News from ACCORD

Day Therapy Unit Quiz Q&As Tuesday 8th December

Questions

  1. Who played PAMMY in Dallas?   A. Victoria Principal      B. Victoria Beckham     C. Victoria Harrow
  2. Approx how many bones in the human body?    A. 86    B. 206     C. 875
  3. When was the first .com website registered?     A. 1975    B. 1985   C. 1995
  4. Insects make up what % of all known species on Earth?    A. 5    B. 50      C. 80
  5. Which Coffee shop has a branch in Corrie?    A. Tim Horton    B. Starbucks    C. Costa
  6. In which country would you likely find a Kibbutz?    A. Turkey    B. Israel    C. Hungary
  7. Who wrote A Passage to India?   A. E M Forster     B. Rudyard Kipling    C. W H Auden
  8. How many grams in a Kilogram?   A. 1000   B.  100   C. 10
  9. What sort of creature is an Hungarian puli?    A. Cat    B. Dog    C. Sheep
  10. What hobby did Jack Duckworth have?    A. Stargazing    B. Collected beer bottles    C. Had racing pigeons
  11. Which city has a famous Royal Crescent?    A. Bristol    B. Bath    C. Norwich
  12. What can be Wrasse or Blenny?    A. Fish      B. Pears    C. Apples
  13. Which group had a hit with Reach for the Stars in 2000?    A. Hear Say    B. Spice Girls   C. Steps
  14. How did Alan Bradley die in Blackpool?    A. Fell off Tower   B. Fell off Rollercoaster   C. Hit by a tram
  15. Earlier this year Corrie celebrated its what episode?    A.  5000th    B. 10000th   20000th
  16. What was the BBC’s first ever soap on tv in the 60’s?   A.  Triangle   B. Compact     C. Emergency Ward 10
  17. Wizz Air is a company with its HQ in what country?     A. Germany   B. Iceland     C. Hungary
  18. THE Kit Kat club appears in which film?    A. Charlie and the Choc factory.  B. Grease    C. Cabaret
  19. Fiji is in what ocean?      A. Pacific    B. Indian    C. Atlantic
  20. What is the main language of Angola?   A. Portuguese     B. French    C. German

Answers

  1. A
  2. B
  3. B
  4. C
  5. C
  6. B
  7. A
  8. A
  9. B
  10. C
  11. B
  12. A
  13. C
  14. C
  15. B
  16. B
  17. C
  18. C
  19. A
  20. A