News from ACCORD

Day Therapy Unit Quiz Q&As Tuesday 2nd November

Questions

  1. When was the original film Ghostbusters released?    A. 1979   B. 1984   C. 1990
  2. Who had a hit in 1981 with Ghost Town?    A. The stranglers   B. The Jam    C. The specials
  3. What was the name of Herman Munsters wife?    A. Lily    B. Elvira    C.  Letia
  4. In which century did the Salem witch-craft trials take place?  A. 19th    B. 18th   C. 17th
  5. Which Hollywood star had a cameo role in Michael Jackson’s Thriller video?   A. Boris Karloff   B. Vincent Price    C. Peter Cushing
  6. Haylet is what countries word for Ghost?     A. Turkish    B. Welsh    C. French
  7. Who painted the famous painting The Scream?   A. John Constable   B. Edvard Munch    C. Picasso
  8. This Silver State was admitted on Halloween 1864 as the 36th State?    A. Texas   B. Nevada   C. Ohio
  9. What is a Hallow?     A. Plough     B. Pumpkin    C. A Saint/Holy person
  10. Which race introduced Bobbing for apples?    A .Picts     B. Norse   C. Romans
  11. Orange pumpkins are native to which continent?   A. North America     B. South America   C. Asia
  12. Approx what did Halloween revellers spend ( $) in the USA in 2019?   A. 4 billion   B. 9 billion    C. 790 million
  13. What do Pumpkins grow on?    A. Trees    B. Vines   C .Stalks
  14. Who directed Psycho and The Birds?   A. Hitchcock    B. Craven    C. Raimi
  15. Which country celebrates Halloween by eating sweet skulls?    A. Mexico    B. Italy    C. Russia
  16. What is a male witch called?     A, Witchman       B. Halloweenie    C. Warlock
  17. Gene Simmons is the lead singer of which masked Group?     A. Backstreet Boys    B. Blue    C. Kiss
  18. Who played Hazel the McWitch in BBC’s Rentaghost?   A. Barbara Mullen    B. Molly Weir   C. Elaine c Smith
  19. How much of a Pumpkin is water?     A. 90%    B. 75%    C.40%
  20. Who was the first actor to play Wolfman.. aoowwwww?    A. Lon Chaney   B. Bela Lugosi   C. Vincent Price

Answers

B

2.C

3.A

4.C

5.B

6.A

7.B

8.B

9.C

10.C

11.A

12.B

13.B

14.A

15.B

16.C

17.C

18.B

19.A

20.A