News from ACCORD

Day Therapy Unit Quiz Q&As Tuesday 1st December

Questions

  1. What is a Howgate Wonder?    A. Apple      B. Butterfly.   C.  Pig
  2. What was the name of the Snail in the Magic Roundabout?    A. Bryan      B. Dylan     C.  Slipper
  3. How many Carry On Films (31 produced) did Jim Dale appear in?  A. 2       B.5    C. 11
  4. Queen Victoria was under which Royal Household?     A. Windsor   B. Hanover.   C. Saxe-Coburg and Gotha
  5. Which comedians real name is Joseph Levitch?   A. Mel Brooks     B. Kelsey Grammer   C. Jerry Lewis
  6. The Boston Celtics/Chicago Bulls play what sport?     A. Ice Hockey    B. American Football   C. Basketball
  7. St Peter Port is based on which Island?      A. Guernsey    B. Jersey    C. Alderney
  8. What is the flavour of Cointreau?    A. Cherry   B. Orange   C. Plum
  9. What was the occupation of Princess Margaret’s Husband?    A. Lawyer    B. Musician     C. Photographer
  10. Traditionally Willow pattern is a white background with which colour?    A. Red    B.   Blue    C. Red
  11. How many straight sides does a Trapezium have?     A. 4   B. 5    C. 6
  12. What is the capital of Bulgaria?   A. Bucharest   B. Sunny Beach    C. Sofia
  13. Prince Edward served in what armed force?    A. Army   B. Marines    C. Navy
  14. What country has the car registration E?      A. Egypt      B. Spain     C.  Ethiopia
  15. Kerry Packer was a businessman supporting which sport?    A.  Rugby     B.  Golf    C. Cricket
  16. The city of Bangalore is in which country?    A. India    B. Pakistan     C. South Korea
  17. What colour is Ebony?     A.   White    B. Blue     C. Black
  18. What village does Miss Marple live in?     A. St Ninians Well    B. St Mary Mead   C. St Wilma Vale
  19. In which city was John Lennon murdered?    A. Paris      B.   Chicago    C. New York
  20. Which singer in the 1980’s won an Oscar for Moonstruck?   A. Cher     B. Maria Carey     C. Julie Andrews

Answers

  1. A
  2. A
  3. C
  4. B
  5. C
  6. C
  7. A
  8. B
  9. C
  10. B
  11. A
  12. C
  13. B
  14. B
  15. C
  16. A
  17. C
  18. B
  19. B
  20. A