News from ACCORD

Day Therapy Unit Quiz Q&As Tuesday 17 November

Questions

  1. The UK’s most southerly city?    A.Truro          B. Exeter    C. Southampton
  2. Boy George starred as himself in the USA classic?     A, Will and Grace    B. Frasier   C. The A team
  3. Which cat was an international star before the emergence of Mickey Mouse?    A. Tom    B. Felix    C. Bagpuss
  4. Who is the chef male judge in UK Masterchef?    A. Greg Wallace   B. Marcus Wareing   C. Gordon Ramsay
  5. In what year did the News of the World shut down?    A. 2008     B. 2009   C. 2011
  6. Who sang with Barbara Streisand in You don’t bring me flowers?   A. Neil Diamond   B. John Denver   C. Willie Nelson
  7. How many sides in a pair of nonagons?      A. 16    B. 18    C.20
  8. How many Teletubbies are there?        A, 4    B. 5     C.6
  9. What seaside resort has The Lanes (shopping) and a nudist beach?   A. Scarborough    B. Brighton   C. Newquay
  10. The Macadamia nut is native to what country?   A. Australia   B. Mexico   C. Portugal
  11. What is a porbeagle?   A, Dog     B. Rodent    C. Shark
  12. In what city did Maigret operate from as a detective?   A. London   B. Paris   C. Berlin
  13. Who was the last Beatle to marry twice?   A, John Lennon    B. Ringo Starr   C. Paul McCartney
  14. Which animal can be described as Ursine?   A. Sheep  B. Bear   C .Cow
  15. Who had a hit in 1976 with Under the Moon of Love?   A. Darts   B. Showaddywaddy    C. Culture Club
  16. Luanda is the capital of where?  A. Angola     B.  Mali   C. Nigeria
  17. In which decade was the first American Super bowl held?  A. 1950’s  B. 1960’s    C.  1970’s.
  18. Kylie had a massive hit with Locomotion, who had the original hit?   A. Everly Brothers     B.  Elvis    C. Little Eva
  19. Which animal has the longest tail?    A. Elephant    B.  Lemur    C. Kangaroo
  20. What island is in the middle of Niagara Falls?   A. Goat    B. Sheep   C. Maple

Answers

  1. A
  2. C
  3. B
  4. B
  5. C
  6. A
  7. B
  8. A
  9. B
  10. A
  11. C
  12. B
  13. C
  14. B
  15. B
  16. A
  17. B
  18. C
  19. B
  20. A