News from ACCORD

Day Therapy Unit Quiz Q&As Tuesday 10th November

Questions

  1. Which is the tallest?    A. Victoria Falls     B. Niagara falls   C. Angel falls
  2. What is the oldest island in the World?   A. Madagascar      B. Australia       C. Cook Islands
  3. How many farthings were in an old pound?   A. 260    B. 480    C.960
  4. What was the name of the Goldfish in Pinocchio?    A.  Cleo    B. Betsy   C. Goldie
  5. What is the smallest airport in the UK?   A. Newquay     B. Benbecula  C. Barra
  6. Where was Barack Obama born?     A. Kenya     B. Hawaii    C. Michigan
  7. In what year was the Boston tea party?   A. 1793    B. 1753    C. 1773
  8. Who secretly married Lisa Marie Presley?   A. Elton John    B. Michael Jackson     C. George Michael
  9. Who played Annie Walker in Corrie in the 60’s/70’s?   A.  Linda Blair    B. Doris Speed     C. Pat Phoenix
  10. Who was Indigo Jones?    A. Pop Singer      B. Fashion Model    C. Architect
  11. What is the official base of ALL UK submarines?     A, Barrow in Furness   B. Portsmouth    C. Faslane
  12. Which of the following was NOT a Blue Peter presenter?   A. Katy Hill    B. Peter Davidson    C. Richard Bacon
  13. What type of fruit is a Laxton superb?     A. Apple   B. Pear    C. Peach
  14. El Paso is in which US state?      A. New Mexico    B. California   C. Texas
  15. Who secured a Gold disc with : If I had a hammer in 1963?   A. Wally Whiton    B. Trini Lopez   C. John Denver
  16. Who had a hit in 1979 with Up the Junction?   A. Squeeze    B. The Darts     C. Boomtown Rats
  17. The month of March is named after which Roman God?   A. Mercury   B. Mars    C. Vulcan
  18. Where are the rescheduled 2020 Olympic summer games being held?   A. Tokyo   B. Paris   C. Vancouver
  19. What was the name of Donald Ducks girlfriend?     A. Jemima     B. Cynthia   C. Daisy
  20. The band Oasis were formed in which English city?    A. Bath     B. Birmingham    C. Manchester

Answers

  1. C
  2. A
  3. C
  4. A
  5. C
  6. B
  7. C
  8. B
  9. B
  10. C
  11. C
  12. B
  13. A
  14. C
  15. B
  16. A
  17. B
  18. A
  19. C
  20. C